A hollywoodi akciófilmek sztárjáról, Bruce Willis-ről az a hír járja, hogy nem igazán szószátyárkodik, amikor az újságírók interjút készítenek vele. Vajon miért lehet ez? Ennyire érdektelen? Nem foglalkoztatja a közönsége? Szeretné megtartani magának véleményét? Úgy hírlik, hogy nem erről van szó: lánya szerint a színész hallásproblémája miatt kommunikál egyre kevesebbet.

Bruce Willis
Hé! Igen, neked szóltam. Van nálad aszpirin?

Bruce Willis lánya (akinek mellesleg édesanyja Demi Moore, hollywood-i színésznő) megvédte édesapját, amikor az újságírók azt feszegették, hogy miért ilyen szűkszavú az interjúk során. „Úgy vélem, hogy részben az a probléma, hogy egyszerűen nem hallja rendesen, hogy mit kérdeztek tőle. Pár éve elsütöttek egy pisztolyt a füle mellett a Die Hard forgatásán, és részleges halláscsökkenése lett azon a fülén”. A szupersztár lánya azt is elmondta, hogy nem csupán az újságírók tapasztalják Bruce Willis-szel kapcsolatosan ezt a problémát, otthon is nehezebben megy a kommunikáció.

Ahogyan Bruce Willis példája is mutatja, a hallásprobléma komoly akadályát képezi a megfelelő kommunikációnak. Sokszor ez olyan következménnyel jár, hogy az érintett magába fordul, hiszen nem tud részt venni a mindennapi társalgásban, nem tudja élvezni a közös programokat.  Ezért is javasoljuk, hogy ha valaki a hallásproblémák tüneteit észleli magán, mindenképpen forduljon hallásspecialista szakemberhez, és vegyen részt egy hallásvizsgálaton. Ne mondjunk le az élet örömeiről, hiszen van megoldás!

(Forrás: Contactmusic.com)

 

>> Kapcsolódó cikkek:

  

Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések